Muzeul Conimbriga din Conimbriga, obiective turistice Conimbriga

Muzeul Conimbriga

Obiectiv turistic din Conimbriga

Astazi, excelentul muzeu al Conimbrigai, construit in stil pseudo-roman, ofera o introducere buna in zona arheologica. Priveste cu atentie macheta forumului pentru a o proiecta peste ruinele pe care le vei vizita.

Sculpturile, mozaicurile si fragmentele de stucatura si picturile de pe pereti prezinta o imagine clara a cum arata viata in acest avanpost prosper si mult indepartat spre vest al Imperiului Roman.

Locul este suficient de mare pentru a cere apa si o palarie daca il vizitezi intr-o zi calduroasa de vara. Un traseu care trece pe langa sectiunile cele mai importante si podelele mozaicate este bine marcat si poti vedea limpede o bucata a drumului roman catre Braga.

In partea din fata, un acoperis mare protejeaza o zona cu fantani si canale de apa, in timp ce imediat in afara zidurilor se ridica ramasitele faramitate ale Casei lui Cantaber, cea mai mare din Conimbriga.

 
Bilete de avion spre Conimbriga:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul Conimbriga:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne