Filitosa din Corsica, obiective turistice Corsica

Filitosa, Corsica

Obiective turistice Corsica

In partea de sud este Filitosa, avand menhire de acum 3.000 de ani, sculptate sa arate ca niste luptatori inarmati, reprezentand o priveliste infricosatoare printre castani. Unii dintre cei mai reusiti sunt expusi la Musee de la Prehistoire Corse din Sartene.

In partea cea mai sudica a insulei este Portul Bonifado, avand partea de sus a orasului, fortificata, asezata pe stancile abrupte de calcar, in care rnarea a sapat pesteri pline de ecou. De aici, intr-o zi senina, privelistea se intinde pana in Sardinia. Cetatea din secolul al XII-lea a fost candva cartierul general al Legiunii Straine Franceze.

Golfe de Porto-Vecchio pune la dispozitie plaje splendide si ape unde poti inota in siguranta.

Aici incepe Cote des Nacres (perla suprema a coastei), cu plaje nisipoase, mari porturi de agrement, baruri si discoteci.

In interior este Solenzara; drumuri cu serpentine duc pana la trecatoarea Bavella, dominata de statuia Notre-Dame-de-Bavella.

Bilete de avion spre Corsica:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Filitosa:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne