Obiective turistice Cortona, de vizitat in Cortona, Italia
Home / Orase / Obiective turistice Cortona, Italia

Obiective turistice Cortona, Italia

 
 

Situat in varful unei coline, Cortona domina imprejurimile, colinele sale oferind turistilor superbe panorame asupra dealurilor si intinselor campii ale Toscanei si Umbriei. La fel de veche ca si Troia, potrivit legendei, Cortona era deja o citadela infloritoare cand etruscii au ajuns aici in secolul al VIII-lea I.Hr.

Astazi, orasul are un aspect preponderent medieval, iar cele doua muzee ale sale, bisericile, stradutele vechi si abrupte il fac o destinatie turistica extrem de populara.

Ca in majoritatea oraselor medievale italienesti, te poti delecta la fel de mult plimbandu-te pe stradutele din Cortona, dar si vizitand muzeele si galeriile sale de arta.

 
Vizitezi Cortona?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Cortona

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Cortona:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Cortona:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cortona obiective turistice, Ce poti vizita in Cortona, Top obiective Cortona, Top atractii Cortona, Cortona locuri de vizitat, Locuri de vizitat Cortona, Locuri de vizitat in Cortona, Cortona atractii turistice, Cortona de vizitat, De vizitat in Cortona, Ce vizitam in Cortona, Top atractii turistice Cortona, Top obiective turistice Cortona, Cortona ghid turistic, Calatorii in Cortona.