Obiective turistice Cortona, Italia
Home Orase Obiective turistice Cortona, Italia

Obiective turistice Cortona, Italia

 

Situat in varful unei coline, Cortona domina imprejurimile, colinele sale oferind turistilor superbe panorame asupra dealurilor si intinselor campii ale Toscanei si Umbriei. La fel de veche ca si Troia, potrivit legendei, Cortona era deja o citadela infloritoare cand etruscii au ajuns aici in secolul al VIII-lea I.Hr.

Astazi, orasul are un aspect preponderent medieval, iar cele doua muzee ale sale, bisericile, stradutele vechi si abrupte il fac o destinatie turistica extrem de populara.

Ca in majoritatea oraselor medievale italienesti, te poti delecta la fel de mult plimbandu-te pe stradutele din Cortona, dar si vizitand muzeele si galeriile sale de arta.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Cortona

Tag: Obiective turistice Cortona, Atractii turistice Cortona, De vizitat in Cortona, Ce vizitam in Cortona, Top atractii turistice Cortona, Top obiective turistice Cortona, Ghid turistic Cortona.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne