Obiective turistice Costa Brava, Spania
Home Orase Obiective turistice Costa Brava, Spania

Obiective turistice Costa Brava, Spania

 

De la frontiera cu Franta la portbou si pana la sud de Blanes se intinde o portiune de 200 km de coasta aspra, pesteri si plaje care si-au pastrat farmecul si frumusetea, in ciuda dezvoltarilor imobiliare intense din anii 1960 si 1970.

Dali, Picasso, Chagall si Man Ray s-au numarat printre artistii captivati de satele de pescari de pe coasta si de cerul limpede.

Costa Brava are si locuri mai putin recomandate, precum statiunea de vacanta Lloret de Mar, dar atractiile sale principale sunt satele medievale Pals si Peratallada, rezervatia naturala de la Les Medes (insule la care se ajunge cu o ambarcatiune cu fund de sticla din L'Estartit) si, in sud, pitoreasca localitate "aparata de ziduri" Tossa de Mar.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Costa Brava

Tag: Obiective turistice Costa Brava, Atractii turistice Costa Brava, De vizitat in Costa Brava, Ce vizitam in Costa Brava, Top atractii turistice Costa Brava, Top obiective turistice Costa Brava, Ghid turistic Costa Brava.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne