Obiective turistice Costa Brava, atractii turistice Costa Brava, Spania.
  Orase Obiective turistice Costa Brava, Spania

Obiective turistice Costa Brava

, Spania
Publicat la: 2013-01-20

De la frontiera cu Franta la portbou si pana la sud de Blanes se intinde o portiune de 200 km de coasta aspra, pesteri si plaje care si-au pastrat farmecul si frumusetea, in ciuda dezvoltarilor imobiliare intense din anii 1960 si 1970.

Dali, Picasso, Chagall si Man Ray s-au numarat printre artistii captivati de satele de pescari de pe coasta si de cerul limpede.

Costa Brava are si locuri mai putin recomandate, precum statiunea de vacanta Lloret de Mar, dar atractiile sale principale sunt satele medievale Pals si Peratallada, rezervatia naturala de la Les Medes (insule la care se ajunge cu o ambarcatiune cu fund de sticla din L'Estartit) si, in sud, pitoreasca localitate "aparata de ziduri" Tossa de Mar.

Bilete de avion spre Costa Brava:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Costa Brava:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Costa Brava:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Costa Brava - Long: 2.906782, Lat: 41.720905

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Costa Brava, atractii turistice Costa Brava, de vizitat in Costa Brava, obiective Costa Brava, atractii Costa Brava, turism Costa Brava.