Cascais din Costa do Estoril, obiective turistice Costa do Estoril

Cascais

Obiectiv turistic din Costa do Estoril

Un aer binevoitor se agata de partea veche a Cascais-ului, in spatele portului pescarilor, unde strazi pietonale aspre si pavate ofera o aliniere ispititoare de restaurante si buticuri de moda. O traditie veche de 800 de ani de pescuit rezista, cu toate ca regii detronati care au adus faima Cascais-ului intre cele doua Razboaie Mondiale sunt demult decedati.

Reconstruit in totalitate dupa cutremurul din 1755, Cascais s-a ridicat din anonimat in 1870, cand regele Luis I a mutat curtea de vara din Sintra aici si si-a ridicat resedinta in interiorul fortului Citadelei. Ca o consecinta, un potop de aspiranti s-a revarsat, incurajati in continuare de noua moda de scaldat in mare.

Capatul vestic al Cascais, unde sunt amplasate vechile conace, la adapostit odata pe Umberto al II-lea, ultimul rege al Italiei; Juan Carlos al Spaniei, care a fost rezident in timpul lungului sau exil dinainte de 1975; si chiar Salazar, infamul dictator al Portugaliei, care si-a precipitat sfarsitul in 1968 cazand de pe un scaun de birou.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
Bilete de avion spre Costa do Estoril:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Cascais:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne