Obiective turistice Costa do Estoril, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Costa do Estoril, Portugalia

Obiective turistice Costa do Estoril, Portugalia

Localitatea de Coasta favorita a Portugaliei, Costa do Estoril, imbratiseaza cel mai vestic punct al Europei Continentale, Cabo da Roca (Capul Roca).

Tarmul se intinde la vest de Estoril intr-un continuum de hoteluri, restaurante si condominiuri, si se rasuceste in jurul promontoriului catre salbaticul Parque Natural de Sintra-Cascais.

La nord de Coba da Roca se gaseste o fasie de plaje incantatoare, insa adesea aglomerate.

Exista o diferenta pronuntata intre tarmurile divergente de la Cabo da Roca, unul cu fata spre sud si sofisticat, celalalt cu fata spre vest si salbatic.

Pentru valuri care lovesc cu putere si stanci dramatice indreapta-te catre ultimul; pentru ape mult mai pasnice si distractii din plin, concentreaza-te pe primul.

VelTravel

Atractii turistice Costa do Estoril

Tag: Obiective turistice Costa do Estoril, Atractii turistice Costa do Estoril, De vizitat in Costa do Estoril, Ce vizitam in Costa do Estoril, Top atractii turistice Costa do Estoril, Top obiective turistice Costa do Estoril, Ghid turistic Costa do Estoril.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne