Statiunea Sitges din Costa Dorada, obiective turistice Costa Dorada

Statiunea Sitges , Costa Dorada

Obiective turistice Costa Dorada

Este una dintre cele mai importante statiuni de pe coasta Cataloniei, situandu-se la numai o jumatate de ora de mers departate de aeroportul din Barcelona, langa o frumoasa linie de coasta inalta, stancoasa. Anual, sute de mii de turisti din toata Europa ii invadeaza barurile si plajele de nudisti.

Totodata, Sitges este una dintre cele mai populare statiuni ale Europei si se mandreste cu plajele de palmieri si cu un vechi cartier pitoresc.

Reputatia sa a crescut in anii 1960 cand aici inflorea o miscare asa-zis artistica de opozitie - cultura care se opunea lui Franco. Statiunea a reusit sa conserve aproape in intregime patrimoniul sau cultural. Acesta este si unul dintre motivele pentru care Sitges este un loc preferat de turisti in orice perioada a anului.

Sitges este gazda a numeroase evenimente, activitati culturale si diferite festivaluri. Printre acestea din urma, amintim faimosul sau carnaval scandalos al persoanelor homosexuale, care este organizat in luna februarie.

Bilete de avion spre Costa Dorada:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Statiunea Sitges :
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne