Obiective turistice Costa Vicentina, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Costa Vicentina, Portugalia

Obiective turistice Costa Vicentina, Portugalia

 

Plajele cele mai spectaculoase ale europei marginesc acest tarm salbatic si nealterat de civilizatie care se infasoara in jurul Alente-joului. Aceasta este o zona pentru surfing si drumetie; intimidantele valuri ale Atlanticului sunt foarte rar sigure pentru inot.

Aceasta coasta imbietoare - protejata ca parte a Parque Natural do Sudoeste Alentejo e Costa Vicentina - este remarcata atat pentru formatiunile sale geologice, cat si pentru plantele (48 de specii endemice Portugaliei), pasarile (200 de specii inregistrate; ultimele perechi de vulturi-pescari ai Portugaliei se imperecheaza aici) si estuarele sale (pepiniera pentru chefali, bibani si calcani).

Drumurile aspre se termina, in mod repetat, la puncte de observare incredibile cu vederi peste plaje parasite, cu stanci abrupte pe fundal si marginite de talazuri.

Infrastructura este, practic, inexistenta. Doar cate un restaurant ocazional sau un bar de plaja intrerupe peisajul neatins, iar locurile de cazare sunt limitate la camere private sau case de oaspeti mici.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Costa Vicentina

Tag: Obiective turistice Costa Vicentina, Atractii turistice Costa Vicentina, De vizitat in Costa Vicentina, Ce vizitam in Costa Vicentina, Top atractii turistice Costa Vicentina, Top obiective turistice Costa Vicentina, Ghid turistic Costa Vicentina.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne