Obiective turistice Debrecen, atractii turistice Debrecen, Ungaria.
  Orase Obiective turistice Debrecen, Ungaria

Obiective turistice Debrecen

, Ungaria
Publicat la: 2016-11-29 de Ana Maria

Debrecen este al doilea cel mai mare oras din Ungaria, capitala "Marii Campii Maghiare" si resedinta de judetului Hajdu-Bihar din estul Ungariei. 38,2% din populatia judetului traieste in cel mai mare oras al Tiszantului.

Debrecen este cunoscut sub numele de "Roma calvinista" sau "Civisvaros".  Este unul dintre importantele centre culturale, economice si turistice ale Ungariei.

Numele orasului a fost sinonim cu bogatia si conservatorismul inca din secolul al XVI-lea. Flancata de Marea Biserica de aur si hotelul istoric Aranybika, piata centrala din Debrecen da tonul atmosferei din intregul oras. In timpul verii, sunt organizate frecvent festivaluri care umplu strazile, barurile si cluburile de noapte cu petrecareti.

Orasul gazduieste numeroase muzee si bai termale care te vor tine ocupat pentru o zi sau doua. Nu rata nici excursiile de o zi la Parcul de animale Puszta, pentru a explora minunile naturii si a te delecta cu un spectacol de cowboy.

Bilete de avion spre Debrecen:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Debrecen:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Debrecen:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Debrecen - Long: 21.660183, Lat: 47.531021

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Debrecen, atractii turistice Debrecen, de vizitat in Debrecen, obiective Debrecen, atractii Debrecen, turism Debrecen.