Prinsenhof din Delft, obiective turistice Delft

Prinsenhof

Obiectiv turistic din Delft

Este resedinta in care a fost asasinat (se vede urma glontului) Wilhelm Taciturnul; aici vom gasi muzeul municipal {Stedelijk Museum Het Prinsenhof) cu exponate (pictura, faianta) ilustrand istoria caselor domnitoare olandeze. In lunile iunie-iulie, in castel are loc Targul anual de arte si antichitati.

Oude Kerk (Biserica Veche) Heilige Geestkerhof, Oude Delft 144; la capatul canalului Noordeinde. Biserica a fost ridicata intre secolele 13 si 14; a fost in mai multe etape marita si renovata.

Amvonul, magistral executat, dateaza din 1584. Cele 28 vitralii sunt create de Joep Nicolas, un faimos sticlar al epocii. Aici sunt inmormantati amiralii tarii, personalitati culturale precum Vermeer sau poetul Van der Wiele.

O mentiune pentru mormantul lui Naudorff, un presupus fiu al regelui Frantei, Louis al XVI-lea.

Intre numerosii impostori care, in timpul domniei regelui Louis al XVII-lea, au incercat sa treaca drept urmasi ai lui Louis al XVI-lea, decapitat in timpul Revolutiei franceze, a fost si ceasornicarul localnic Naudorff, care a adus totusi unele argumente destul de credibile. Biserica gazduieste si o expozitie cu teme istorice.

 
Bilete de avion spre Delft:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Prinsenhof:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne