Centrul urban si comercial din Den Haag, obiective turistice Den Haag

Centrul urban si comercial

Obiectiv turistic din Den Haag

Este desfasurat in jurul Pietei Centrale (Plein), nucleul administrativ al capitalei si al tarii, in care se ridica statuia lui Wilhelm Taciturnul si care este inconjurata de ministere: al Justitiei, Apararii, al Afacerilor Interne si al celor Externe, punct de convergenta al arterelor centrale spui, Grotemarktstraat, Herenstraat, Kalvermarkt, Lange Voorhout, Kneuterdijk si Noordeinde, toate in apropiere de Binnenhof.

Ultima este una din strazile cele mai importante, cu multe magazine de antichitati si cu un palat in care a locuit Louise de Coligny, vaduva lui Wilhelm Taciturnul.

In acelasi perimetru, gasim Stadhuis den Haag (vechea Primarie, pe Spui la nr. 10), Jan de Witthuis (fosta locuinta a lui Jan de Witt, Kneuterdijk 6) si Langevoorhut Paleis (Lan-gevoorhut 74, fosta resedinta a primului rege Wilhelm I, intre 1814-1840, acum Tribunal Suprem).

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
Bilete de avion spre Den Haag:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Centrul urban si comercial:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne