Panorama Mesdag din Den Haag, obiective turistice Den Haag.

Panorama Mesdag

Obiective turistice Den Haag
VelTravel

Este o institutie culturala originala, dar incantatoare, realizata de H. V. Mesdag in mod absolut special: dintr-un turn central, printr-o rotatie completa, privitorului ii apare reproducerea vechiului port pescaresc Schveningen, in care se pot vedea incarcarea si descarcarea vechilor nave pescaresti si celelalte activitati portuare.

Ingeniozitatea consta in plasarea in planul apropiat celui ce priveste a unor obiecte reale (unelte pescaresti, bucati de lemn ingropate in nisip etc.) si, dupa o denivelare, la o distanta apreciabila, a unui panou circular, pictat, de 120 m lungime si 14 m inaltime, care da iluzia unor imagini reale, a unor vapoare aflate la tarm etc.

Turul de orizont se incheie cu imaginea vechiului sat, totul parand real si tridimensional. La parterul turnului sunt expuse picturi realizate de Mesdag si de sotia sa.

 
VelTravel

Bilete de avion spre Den Haag:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Panorama Mesdag:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Den Haag:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
VelTravel
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne