Obiective turistice Donauworth, de vizitat in Donauworth, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Donauworth, Germania

Obiective turistice Donauworth, Germania

 
 

Situat la 11 km sud de Harburg, 41 km nord de Augsburg. Donauworth, batranul oras marginit de ziduri, se afla la punctul de confluenta dintre raul Wornitz si Dunare.

Daca sunteti cu masina, opriti in locul marcat foarte clar de pe B-25, la iesirea dinspre nord a orasului. Sub aceasta se gaseste o harta in relief extrem de apropiata de realitate a orasului Donauworth si a celor doua rauri ale acestuia.

Cea mai veche parte a orasului se afla pe o insula. Aceasta este legata de restul orasului de un pod de lemn, la singura poarta a orasului care mai exista, Riederstor.

La nord de poarta se gaseste unul dintre cele mai frumoase bulevarde de pe Druniul Romantic: Reichstrasse (Strada Imperiului), numita astfel deoarece cu multa vreme in urma era o veriga vitala in Drumul Imperiului Roman intre Ntimber si Augsburg.

Renumita familie de negutatori si bancheri din Augsburg, Fugger, a achizitionat o casa asemanatoare unui palat aici in secolul al XVI-lea; frumoasa fatada a acesteia, in stil renascentist, acoperita de un fronton abrupt, aflata la limita superioara a Reichstrasse, are un aspect impunator.

 
Vizitezi Donauworth?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Donauworth

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Donauworth:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Donauworth:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Donauworth obiective turistice, Ce poti vizita in Donauworth, Top obiective Donauworth, Top atractii Donauworth, Donauworth locuri de vizitat, Locuri de vizitat Donauworth, Locuri de vizitat in Donauworth, Donauworth atractii turistice, Donauworth de vizitat, De vizitat in Donauworth, Ce vizitam in Donauworth, Top atractii turistice Donauworth, Top obiective turistice Donauworth, Donauworth ghid turistic, Calatorii in Donauworth.