Castle Ward din Downpatrick, obiective turistice Downpatrick

Castle Ward

Obiectiv turistic din Downpatrick

La 5 km nord-est pe A25 Deschis: gradina, zilnic, oct.-apr. 10-16h, mai-sept. 10-18h; castelul, 10-18h (12 mar.-apr, sept., oct. numai in weekend; mai-inchis marti; iun.-aug. zilnic) Castelul a fost edificat intr-un parc grandios, in sec. 18, de familia Ward, care cumparase in sec. 16 domeniul de la Fitzgerald de Kildare.

Mobilierul luxos si decoratiu-nile interioare reflecta manierele victoriene; se pot vedea tablouri ale unor pictori englezi din sec. 19.

Fosta spalatorie a fost amenajata intr-un Muzeu al Lingeriei, in care sunt expuse dessous-urile, atat de ascunse in epoca victoriana, intr-o anexa, copiii se pot delecta cu costume si jucarii din aceeasi vreme.

Imensul English Park are in centru un lac, Temple Water, dominat de Temple, elegant pavilion de vara ce imita un templu grec.

Pe malul golfului in Old Castle Ward, ridicat in sec. 19 pe fundatiile unei fortarete din sec. 17, sunt instalate un Muzeu al Vietii Rurale si Strangford Lough Wildlifc Centre, muzeu de stiinte ale naturii.

 
Bilete de avion spre Downpatrick:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Castle Ward:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne