Obiective turistice Drobak, de vizitat in Drobak, Norvegia
Home / Orase / Obiective turistice Drobak, Norvegia

Obiective turistice Drobak, Norvegia

 
 

La jumatate de ora cu masina la sud de Oslo, pe malul estic al Oslofjorden, se afla atragatorul sat din lemn Drobak.

Initial a fost o statie pilot si a servit ca port de iarna pentru Oslo, cand acea parte a fiordului mai apropiata de capitala era blocata de gheata.

Astazi, satul, cu strazile sale inguste datand din secolele XVIII si XIX, este un loc popular pentru a trai si pentru a petrece vacanta de vara.

De aici, Tunelul Oslofjord, lung de 7,2 km, deschis in anul 2000, coboara adanc pe sub fiord spre malul vestic al acestuia.

La Drobak are loc cea mai mare expozitie de Craciun din Norvegia, deschisa tot anul, cu Julehus (Casa Craciunului) si Julenissent Postkontor (un oficiu postal tinut de zana care este ajutorul lui Mos Craciun).

In piata principala, Torget, si pe strazile adiacente sunt magazine, galerii de arta si localuri. Badeparken, o zona de parc cu plaja, e in apropiere.

 
Vizitezi Drobak?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Drobak

Vacanta in Drobak cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Drobak:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Drobak:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Drobak obiective turistice, Ce poti vizita in Drobak, Top obiective Drobak, Top atractii Drobak, Drobak locuri de vizitat, Locuri de vizitat Drobak, Locuri de vizitat in Drobak, Drobak atractii turistice, Drobak de vizitat, De vizitat in Drobak, Ce vizitam in Drobak, Top atractii turistice Drobak, Top obiective turistice Drobak, Drobak ghid turistic, Calatorii in Drobak.