Obiective turistice Dubai, de vizitat in Dubai, Emiratele Arabe Unite
Home / Orase / Obiective turistice Dubai, Emiratele Arabe Unite

Obiective turistice Dubai, Emiratele Arabe Unite

 
 

Dubai este locul de vacanta al Emiratelor Arabe Unite. Acest oras cu multe cladiri inalte si centre comerciale s-a transformat dintr-un avanpost in desert intr-o destinatie du-jour, unde turistii se reunesc pentru chilipirurile din mall-uri, soare si distractie.

Dubai este renumit pentru atractiile turistice, cum ar fi Burj Khalifa (cea mai inalta cladire din lume) si mall-uri comerciale care vin complet cu acvariile mamut si partiile de schi de interior.

Dar acest oras are si multe atractii culturale si lucruri de facut, precum si toate add-on-urile moderne pline de farmec.

Faceti o plimbare in jurul cartierului Bastakia si veti descoperi Dubaiul vechi, apoi croaziera de-a lungul Dubai Creek.

 
Vizitezi Dubai?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Dubai

Vacanta in Dubai cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Dubai:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Dubai:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Dubai obiective turistice, Ce poti vizita in Dubai, Top obiective Dubai, Top atractii Dubai, Dubai locuri de vizitat, Locuri de vizitat Dubai, Locuri de vizitat in Dubai, Dubai atractii turistice, Dubai de vizitat, De vizitat in Dubai, Ce vizitam in Dubai, Top atractii turistice Dubai, Top obiective turistice Dubai, Dubai ghid turistic, Calatorii in Dubai.