Depozitul Guinness din Dublin, obiective turistice Dublin

Depozitul Guinness, Dublin

Obiective turistice Dublin

Guinness este acum preparata peste tot in lume, dar Poarta St James, in inima Dublin-ului, este locul unde Arthur Guinness a pus pe picioare afacerea in 1759. Depozitul Guinness celebreaza berea favorita din Irlanda prin oferirea unei calatorii pentru turisti, etaj cu etaj, prin trecutul, prezentul si viitorul celei mai faimoase beri din lume.

Atriumul de sticla are forma unei halbe de bere, si fiecare etaj exploreaza un alt aspect al "oricarui lucru pe care oamenii au vrut sa-l stie vreodata despre Guinness", de la procesul de facere pana la persoana care a baut prima halba.

Turul se incheie cu un pahar din faimoasa bere neagra la etajul superior, la barul Gravity, locul ideal pentru a vedea apusul de soare din Dublin si panoramele de 360 de grade. In iulie si august, programul de vara are si sesiuni de degustari, expozitii si mese delicioase.

Bilete de avion spre Dublin:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Depozitul Guinness:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne