Durham Castle din Durham, obiective turistice Durham

Durham Castle, Durham

Obiective turistice Durham

Chiar inainte de pod, treptele inguste ale Drury Lane Vennel urca prin stanga, pe sub o bolta arcuita, fere promontoriul din North Bailcy. Pe stanga, Owengate duce Catre Palace Green, inconjurat de Cladiri din secolul al XVII-lea, cu Durham Cathedral in fata si castelul in partea dreapta.

Durham Castle, inceput in 1072, mai pastreaza cateva dintre dependintele initiale - cele mai remarcabile sunt capela in stil Tudor si bucataria din secolul al XV-lea. Cea mai mare parte din el este insa reconstruita in stil gotic pentru episcopii din Durham, care au avut resedinta aici pana in 1836, cand castelul a trecut in proprietatea universitatii (fondata in 1832 de episcopul Van Mildert).

Dupa vizitarea catedralei, poti iesi din Trezorerie pentru a ajunge in South Bailey. Strada serpuita coboara pe langa colegiile universitare St John, St. Chad si St. Cuthbert Society. Drumul trece apoi pe langa arcada Watergate, din 1778. Inainte de podul Prebend, o carare cu indicatoare te duce spre malul vestic al raului, pe langa Jesus Mill, pentru a te intoarce la Framwellgate Bridge, Silver Street si piata centrala.

Bilete de avion spre Durham:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Durham Castle:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne