Obiective turistice Ediger Eller, de vizitat in Ediger Eller, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Ediger Eller, Germania

Obiective turistice Ediger Eller, Germania

 
 

Situat la 61 km sud-vest de Koblenz pe B-49 Ediger este un alt sat, cu traditie in cultura vitei-de-vie, cu peisaje minunate, cu case bine conservate si ruine amintind de un fost oras medieval.

Atat interiorul, cat si exteriorul bisericii Sfantului Martin (Martinskirche) se remarca printr-un amestec impresionant de stiluri artistice si arhitecturale.

Opriti-va un moment pentru a admira sculpturile din naos; printre multele sculpturi de mare finete din biserica si capela se afla si comoara orasului: o piatra in relief din perioada Renasterii. Christ in the Wine Press (Hristos la presa de vin).

 
Vizitezi Ediger Eller?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Ediger Eller

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Ediger Eller:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Ediger Eller:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Ediger Eller obiective turistice, Ce poti vizita in Ediger Eller, Top obiective Ediger Eller, Top atractii Ediger Eller, Ediger Eller locuri de vizitat, Locuri de vizitat Ediger Eller, Locuri de vizitat in Ediger Eller, Ediger Eller atractii turistice, Ediger Eller de vizitat, De vizitat in Ediger Eller, Ce vizitam in Ediger Eller, Top atractii turistice Ediger Eller, Top obiective turistice Ediger Eller, Ediger Eller ghid turistic, Calatorii in Ediger Eller.