Obiective turistice Eindhoven, Olanda
Home Orase Obiective turistice Eindhoven, Olanda

Obiective turistice Eindhoven, Olanda

 

Este cel mai mare oras (400 000 locuitori, in aglomeratia urbana) al provinciei Noord Brabant, locuita in majoritate de catolici, a carei capitala este insa la 's-Hertogenbosch (Bois-le-Duc). Exista si un Brabant de sud, in Belgia. La inceput, ambele tinuturi au constituit un comitat infiintat in jurul anului 1000; apoi au trecut succesiv in posesia Burgundiei, Spaniei, Austriei.

Apartenenta Brabantului de Nord la Olanda a fost recunoscuta pentru prima data in 1609, dar granita definitiva a fost trasata abia in 1831, odata cu recunoasterea independentei Belgiei.

Eindhoven este un oras modern, in adevaratul sens al cuvantului.

Dezvoltarea sa se datoreaza mai ales unor industrii performante, mai intai celei electrotehnice si electronice, prin concernul Philips, infiintat in 1891 si apoi celei de autovehicule, reprezentata de Compania DAF.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Eindhoven

Tag: Obiective turistice Eindhoven, Atractii turistice Eindhoven, De vizitat in Eindhoven, Ce vizitam in Eindhoven, Top atractii turistice Eindhoven, Top obiective turistice Eindhoven, Ghid turistic Eindhoven.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne