Kloster Eberbach din Eltville, obiective turistice Eltville

Kloster Eberbach, Eltville

Obiective turistice Eltville

Fosta manastire cisterciana Kloster Eberbach este situata idilic intr-o padure izolata, aflata la 3 km vest de Kiedrich. Cladirile din perioada romanica si gotica (secolele XII-XIV) par neatinse de timp - motiv pentru care filmul despre misterul crimei medievale din romanul lui Umberto Eco, Numele trandafirului, avandu-l in distributie pe Sean Connery, a fost turnat partial aici.

Colectia impresionanta de prese vechi de vin apartinand manastirii si istorica pivnita-cabinet, unde se pastrau odata cele mai bune butoaie, stau marturie pentru o traditie in viticultura veche de aproape noua secole. Vinurile pot fi degustate pe tot parcursul anului in magazinele cu specific sau in crame. Biserica, cu o acustica de exceptie, si dormitoarele medievale largi reprezinta locatii pentru concerte, licitatii si festivaluri ale vinului.

De la Eberbach mergeti spre Hattenheim, oprindu-va la prima curba pe dreapta pentru a admira prima podgorie a manastirii, Steinberg. Este inconjurata de un zid de piatra avand o lungime de 3 km. Gasiti aici un bar in aer liber, Brot und Wein ("paine si vin").

Bilete de avion spre Eltville:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kloster Eberbach:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne