Obiective turistice Eltville, de vizitat in Eltville, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Eltville, Germania

Obiective turistice Eltville, Germania

 
 

Eltville este situat la vest de Wiesbaden. Eltville, Alta Viile in vremuri e romane, a fost prima asezare umana din zona Rheingau care a primit drepturi orasenesti (1332).

Eltville a inflorit datorita faptului ca era resedinta episcopului de Mainz in secolele XIV-XV si in aceasta perioada a fost construit Kurfiirstliche Burg (Castelul Alegatorilor). Castelul detine o expozitie conceputa pentru a-l comemora pe Johannes Gutenberg (1400-1468), inventatorul tiparului.

A trait atat in Eltville, cat si in afara orasului, dar aici a fost numit curtean de catre alegatorul Adolf al II-lea din Nassau in 1465. Mai mult de 300 de specii de trandafiri pot fi admirate in gradina castelului, pe ziduri si de-a lungul plimbarii pe Rin.

In perioada "Zilelor Trandafirului" (primul weekend din iunie), florile sunt celebrate in magazine si restaurante (fiind un ingredient pentru retetele de bucatarie) peste tot in oras.

 
Vizitezi Eltville?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Eltville

Vacanta in Eltville cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Eltville:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Eltville:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Eltville obiective turistice, Ce poti vizita in Eltville, Top obiective Eltville, Top atractii Eltville, Eltville locuri de vizitat, Locuri de vizitat Eltville, Locuri de vizitat in Eltville, Eltville atractii turistice, Eltville de vizitat, De vizitat in Eltville, Ce vizitam in Eltville, Top atractii turistice Eltville, Top obiective turistice Eltville, Eltville ghid turistic, Calatorii in Eltville.