Top obiective si atractii turistice de vizitat in Eltville.
Home Orase Obiective turistice Eltville, Germania

Eltville, Germania

Eltville este situat la vest de Wiesbaden. Eltville, Alta Viile in vremuri e romane, a fost prima asezare umana din zona Rheingau care a primit drepturi orasenesti (1332).

Eltville a inflorit datorita faptului ca era resedinta episcopului de Mainz in secolele XIV-XV si in aceasta perioada a fost construit Kurfiirstliche Burg (Castelul Alegatorilor). Castelul detine o expozitie conceputa pentru a-l comemora pe Johannes Gutenberg (1400-1468), inventatorul tiparului.

A trait atat in Eltville, cat si in afara orasului, dar aici a fost numit curtean de catre alegatorul Adolf al II-lea din Nassau in 1465. Mai mult de 300 de specii de trandafiri pot fi admirate in gradina castelului, pe ziduri si de-a lungul plimbarii pe Rin.

In perioada "Zilelor Trandafirului" (primul weekend din iunie), florile sunt celebrate in magazine si restaurante (fiind un ingredient pentru retetele de bucatarie) peste tot in oras.

VelTravel

Obiective turistice Eltville

Tag: Obiective turistice Eltville, Atractii turistice Eltville, De vizitat in Eltville, Ce vizitam in Eltville, Top atractii turistice Eltville, Top obiective turistice Eltville, Ghid turistic Eltville.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne