Muzeul teatrului din Epidavros, obiective turistice Epidavros

Muzeul teatrului

Obiectiv turistic din Epidavros

Oamenii veneau la Epidavros pentru problemele de sanatate, pentru ca aici isi practicau meseria o multime de medici. Muzeul din apropiere expune exemplare de instrumente medicale folosite in trecut.

Teatrul juca si el un rol in vindecare, facand parte dintr-un proces de catharsis (purificare) recomandat in unele tratamente din acele timpuri, in muzeu se mai gasesc si insemnari ale unor vindecari care ar fi avut loc aici, impreuna cu vase si sculpturi recuperate in timpul sapaturilor.

Mai exista si ruinele unor case de oaspeti, ale unei bai si ale unui gymnasium, ceea ce indica faptul ca exercitiul fizic era la fel de important in cadrul unor tratamente din Antichitate pe cat este si in prezent. Grecii credeau cu tarie in conceptul de minte sanatoasa in corp sanatos.

Aceasta natiune mica nu a oferit lumii doar pe cei mai mari filosofi, ci si Jocurile Olimpice si pe Hipocrate, parintele medicinei.

 
Bilete de avion spre Epidavros:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul teatrului:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne