Obiective turistice Epidavros, Grecia
Home Orase Obiective turistice Epidavros, Grecia

Obiective turistice Epidavros, Grecia

 

Teatrul antic din Epidavros (Epidaurus) este unul dintre cele mai frumoase situri din intreaga Grecie.

Renumit pentru acustica sa impecabila, amfiteatrul este folosit si astazi pentru spectacole modeme, in timpul Festivalului de Vara din Atena.

Putini sunt cei care se pot abtine sa nu testeze acustica teatrului pe prietenii lor aflati in gradene, asa ca pregateste-ti discursul!

Pentru ca mare parte din Epidavros pare inghitita de vegetatie, multi vizitatori nici nu se mai deranjeaza sa-l exploreze, plecand dupa ce au facut o scurta vizita in amfiteatru.

Cu toate acestea, exista indicatoare care te indruma catre o multime de ruine, iar daca te inarmezi cu o harta si vizitezi muzeul inainte, te vei bucura pe deplin de aceasta expeditie.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

Atractii turistice Epidavros

Tag: Obiective turistice Epidavros, Atractii turistice Epidavros, De vizitat in Epidavros, Ce vizitam in Epidavros, Top atractii turistice Epidavros, Top obiective turistice Epidavros, Ghid turistic Epidavros.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne