Cartierul medieval din Estremoz, obiective turistice Estremoz

Cartierul medieval, Estremoz

Obiective turistice Estremoz

Cartierul medieval este dominat de palat si castel, din care mare parte este acum o somptuoasa pousaaa, sau han. Doar fortareata figurativ inzestrata cu deschizaturi la baza meterezelor cu creneluri de la turnuri, Torre das Tres Coroas, a supravietuit din castelul medieval original, care a fost aruncat in aer in 1698. Reconstruit, castelul a fost jefuit mai tarziu de armata franceza in 1808, insa a ramas in picioare.

Legenda spune ca acest castel isi datoreaza supravietuirea fantomei protectoare a vaduvei lui Dom Dinis I, Sf. Regina Isabel, care a murit aici in 1336 si ale carei statui se gasesc afara. Astazi, poti admira zona de receptie a pousadei din palat, care ofera acces liber la fortareata si privelistile sale fabuloase.

Nu rata Capela da Rainha Santa (Capela reginei Isabel, inchis lunea) ascunsa in spate, unde azulejos magnifice ilustreaza viata sfintei regine.

Bilete de avion spre Estremoz:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Cartierul medieval:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne