La est de Faro din Faro, obiective turistice Faro

La est de Faro, Faro

Obiective turistice Faro

De la Faro la Olhao, lagunele si ilha marginesc tarmul. La plajele populare Ilha da Culatra si Ilha da Armona se poate ajunge cu vaporasul din Olhao.

Acest oras prezinta o oarecare anomalie - departe de a fi o statiune litorala, este portul pescaresc cel mai mare al regiunii, completat cu traule-re, fabrici de conserve si o piata de peste plina de viata.

Are un aer atractiv si agitat, iar strazile pietonale din spatele portului sunt o placere de strabatut.

Incadrate de fatade pitoresti care se decojesc, de cladiri atat umile, cat si aristocratice, aceste strazi pavate incep de la modesta biserica parohiala din secolul al XVII-lea de pe Avenida da Republica si se termina la Mesado Municipal de pe tarm. Nu rata piata de peste de duminica, unde vei cedea o paleta fantastica de creaturi.

In spatele pietei, terenurile inverzite ale Jardim Patrao Joaquim Lopes gazduiesc principalul festival de mancare din mare si muzica folclorica din Olhao care are loc in a doua saptamana din august.

Bilete de avion spre Faro:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa La est de Faro:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne