La vest de Faro din Faro, obiective turistice Faro

La vest de Faro

Obiectiv turistic din Faro

La aproximativ 40 km vest de Faro se gaseste Albufeira, orasul-statiune climaterica cu oferte speciale cel mai popular din Portugalia; este scufundat intr-o mare de structuri, precum si o retea uluitoare de drumuri.

In ciuda promotiilor pentru apartamentele detinute de mai multi proprietari de-a lungul anului, a magazinelor cu suvenire ostentative, a reclamelor de baruri in limbile engleza si germana si a grupurilor de petrecareti arsi de soare, partea veche a Albufeirei dinspre vest isi pastreaza un caracter oarecare, cu strazi inguste cu case varuite in alb cocotate deasupra plajei.

Dealurile inconjuratoare sunt pline de apartamente de vacanta haotice, in timp ce extensia estica moderna, Montechoro, este dedicata meselor, batutului si distractiei.

Partea minunata este ca pe intregul mal de la mare pot umbla doar pietonii, asa ca poti hoinari de la o plaja la alta. Praia dos Pescadores, care se gaseste in fata orasului vechi, este locul unde vei simti un iz din trecutul Albufeirei sub forma barcilor pescaresti pictate colorat.

Praia do Peneco este, in general, intesata de persoane care fac plaja, insa aventureaza-te dincolo de ea, catre Praia da Gale, sau spre est, catre Praia da Oura si Olhas de Agua si vei ajunge laintinderi vaste de nisip si golfulete frumoase care sunt cu mult mai putin aglomerate.

Majoritatea terenurilor de golf din Algarve se concentreaza intre Praia de Oura si Faro, in mod remarcabil la Vilamoura, care a gazduit in 2005 Cupa Mondiala.

 
Bilete de avion spre Faro:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa La vest de Faro:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne