Vila-Adentro din Faro, obiective turistice Faro

Vila-Adentro, Faro

Obiective turistice Faro

Intra in Vila-Adentro (Orasul Interior), inconjurat de ziduri, de la nord, prin Arco da Vila, o intrare monumentala adaugata in 1812 de catre arhitectul italian Xavier Fabri. Acest lucru te duce pe langa cladirile guvernamentale din secolul al XIX-lea, catre Largo da Se, dominata de recent restaurata catedrala.

Doar turnul clopotului si intrarea principala au ramas din biserica originala de la 1251, datorita praduirii de catre trupele englezesti in 1596 si a cutremurului din anul 1755. Priveste azuiejos si panoul din spatele altarului in stil baroc, iar apoi urca in turnul clopotului pentru privelisti fabuloase peste coasta.

Sanctuarul ciudat de dincolo de curtea interioara dateaza dinaintea cutremurului; aceasta zona a fost un cimitir pentru copii si intreaga structura a fost construita, intr-un mod destul de macabru, din cranii si oase.

Cartierul linistit inconjurat de ziduri se termina la sud, la meterezele defensive construite de domnitorul arab din secolul al IX-lea, Ben Bekr, cu turnuri adaugate trei secole mai tarziu.

La nord-est se intinde vechiul mouraria (cartier maur) si o retea de strazi comerciale pietonale centrate pe Rua de Santo Antonio.

Bilete de avion spre Faro:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Vila-Adentro:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne