Piata Römerberg din Frankfurt, obiective turistice Frankfurt

Piata Römerberg, Frankfurt

Obiective turistice Frankfurt

(la nord de Podul Eiserner Steg si centrul orasului) este centrul vechi din Frankfurt, cuprinzand diverse cladiri si o biserica din secolele XIV - XV. Cea mai mare parte a cladirilor au fost distruse in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, insa ele au fost, ulterior, complet reconstruite. Römer in sine este primaria din Frankfurt.

Multe cafenele si magazine pot fi gasite in piata. Langa catedrala, la Archäologische Garten, puteti vedea ruinele asezarii romane care a dat numele acestui loc.

Puteti vizita, de asemenea, Biserica Alte Nikolaikirche Alte, un lacas de cult din secolul al XII-lea a carui forma actuala a fost realizata in secolul al XV-lea). Tot aici se gaseste si Rententurm (Turnul lui Wharfinger), un turn vechi fortificat din secolul al XV-lea, realizat in stilul gotic tarziu. El este conectat la Saalhof, un calstel vechi din secolul al XII-lea, a carui cladire a fost modernizata ulterior, insa niciodata distrusa complet.

Bilete de avion spre Frankfurt:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Piata Römerberg:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne