Obiective turistice Frankfurt, Germania
Home Orase Obiective turistice Frankfurt, Germania

Obiective turistice Frankfurt, Germania

 

Frankfurt este centrul financiar si de afaceri al Germaniei si este, de asemenea, si cel mai mare oras din statul german Hesse. In plus, este si capitala financiara a Europei continentale si casa Bancii Centrale Europene si a Bursei de Valori din Germania.

De asemenea, gazduieste unele dintre cele mai importante prezentari comerciale din lume, cum ar fi Salonul Auto de la Frankfurt si Targul de Carte de la Frankfurt. Orasul este cunoscut pentru orizontul sau futurist si pentru cel mai mare aeroport din Germania.

Frankfurt este un oras al contrastelor, are unul dintre cele mai mari si mai avangardiste zgarie-nori din Europa, alaturi de cladiri vechi bine intretinute. Centrul orasului, in special Piata Römer si muzeele de pe raul Main, atrage milioane de turisti in fiecare an. Pe de alta parte, multe alte cartiere, cum ar fi Bockenheim, Bornheim, Nordend si Sachsenhausen, cu strazile lor frumoase din secolul al XIX-lea si multe parcuri sunt adesea vizitate de catre turisti.

Cu un aeroport imens, al treilea ca marime din Europa, Frankfurt reprezinta o poarta de acces pentru Germania si, pentru multi oameni, este primul punct de sosire in Europa. Mai mult, acesta este un principal punct de legatura european si intercontinental.

Totodata, Frankfurt gazduieste multe muzee, teatre si o opera de clasa mondiala.

Atractii turistice Frankfurt

Tag: Obiective turistice Frankfurt, Atractii turistice Frankfurt, De vizitat in Frankfurt, Ce vizitam in Frankfurt, Top atractii turistice Frankfurt, Top obiective turistice Frankfurt, Ghid turistic Frankfurt.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne