Obiective turistice Freudenstadt, Germania
Home Orase Obiective turistice Freudenstadt, Germania

Obiective turistice Freudenstadt, Germania

 

La altitudinea de 736 metri, Freudenstadt afirma ca este cea mai insorita statiune germana. Orasul a fost distrus de francezi in aprilie 1945 si de atunci a fost reconstruit cu grija si minutie.

A fost intemeiat in 1599, pentru minerii de argint si refugiatii din fata persecutiilor religioase din actuala provincie Carinthia din Austria. Freudenstadt inseamna "orasul bucuriei".

Acest oras mic din Padurea Neagra a fost distrus de razboi, ciuma si foc de nenumarate ori de-a lungul secolelor. Din fericire, de fiecare data cand orasul a fost restaurat a devenit un pic mai frumos decat inainte. Vizitatorii se pot astepta la o adevarata bijuterie plina de mari surprize si atractii splendide.

Fiind situat pe un platou inalt la marginea Padurii Negre, este bine cunoscut pentru aerul proaspat pe care il ofera. Centrul orasului este cunoscut ca fiind cea mai mare piata din Germania. Dupa Horb, Freudenstadt este al doilea cel mai mare oras din districtul Freudenstadt.

Freudenstadt este o statiune climaterica de sanatate de renume international. In secolele XIX si XX printre turistii de seama s-au numarat George V al Regatului Unit, Regina Suediei, John D. Rockefeller si chiar scriitorul american Mark Twain.

Cu multe hoteluri, case de oaspeti si o bucataria de inalta clasa, Freudenstadt ramane un loc de vacanta popular pentru germani si nu numai.

Atractii turistice Freudenstadt

Tag: Obiective turistice Freudenstadt, Atractii turistice Freudenstadt, De vizitat in Freudenstadt, Ce vizitam in Freudenstadt, Top atractii turistice Freudenstadt, Top obiective turistice Freudenstadt, Ghid turistic Freudenstadt.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne