Muzeul scolii din Friedrichshafen, obiective turistice Friedrichshafen

Muzeul scolii

Obiectiv turistic din Friedrichshafen

La Muzeul scolii (Schulmuseum) e ca si cum ai merge inapoi la scoala. In timpul vizitei, veti afla modul in care s-au dezvoltat scolile de-a lungul timpului si cum aratau salile de clasa in anii 1850, 1900 si 1930.

Materiale didactice istorice si expozitii ciudate, cum ar fi cutii vechi pentru creioane pentru placi de aderzie, ghiozdane si conuri de carton mari, umplute cu dulciuri si mici cadouri primite in prima zi de scoala. Toate trezesc amintiri placute din perioada anilor de studiu. Pe bancile cu doua locuri puteti chiar scrie pe foi de ardezie.

In muzeu sunt reprezentate si aspecte negative ale vietii scolare ca, de exemplu, modul in care disciplina si supunerea au fost aplicate pe elevi cu ajutorul batului, umilirea elevilor pe un magar de lemn sau modul in care profesorii isi obligau elevii neascultatori sa stea in genunchi pe o bucata de lemn cu trei laturi.

 
Bilete de avion spre Friedrichshafen:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul scolii:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne