Fortareata Sao Lourenco din Funchal, obiective turistice Funchal

Fortareata Sao Lourenco

Obiectiv turistic din Funchal

Prima fortareata din Funchal a fost construita intre anii 1529-1540 dupa ce o barca, ancorata in portul din Funchal, a fost jefuita. Constructia, terminata in a doua jumatate a secolului al XVI-lea, nu a fost chiar potrivit pentru toate nevoile de aparare si, prin urmare, a cedat cu usurinta atacurilor piratilor francezi. In secolul al XIX-lea, structura fortaretei a fost imbunatatita. S-au adaugat si numeroase alte corpuri la constructia initiala. Dintre acestea, Palácio de São Lourenço, care a supravietuit pana astazi, este unul dintre exemplele cele mai bine conservate din fortificatia portugheza.

La inceputul istoriei sale fortareata a servit ca resedinta pentru mai multi guvernatori ai insulei, dupa care a devenit treptat un palat rezidential national. Acesta a fost clasificat drept monument national in august 1943, iar in prezent serveste ca resedinta a prim-ministrului Regiunii Autonome si al Comandamentului Militar.

In partea opusa fortaretei se gaseste biroul pentru turism.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
Bilete de avion spre Funchal:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Fortareata Sao Lourenco:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne