Igreja do Colegio din Funchal, obiective turistice Funchal

Igreja do Colegio, Funchal

Obiective turistice Funchal
Vacanta in Funchal?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Se afla in partea nordica a pietei. Biserica a fost construita de iezuiti in secolul al XVII-lea. Constructia lacasului de cult a inceput abia in 1599, dupa mai multe neintelegeri cu privire la proiectul de constructie.

In 1624 a fost pusa piatra de temelie a bisericii, iar in 1647 cladirea a fost terminata. Pana in secolul al XIX-lea Igreja do Colegio si São João Evangelista au fost cele mai mari biserici din Funchal. In prezent, Igreja do Colegio face parte din universitatile catolice din Madeira si se intinde pe doua etaje si cinci coridoare.

Biserica reprezinta un templu tipic iezuit cu un naos amplu si mare. Naosul este flancat de capele laterale identice, peste care veti gasi un pasaj construit in perete cu ferestre si balcoane. Acest stil arhitectural a fost dezvoltat in Portugalia inainte de sfarsitul secolului al XVI-lea si mai tarziu raspandit in intreaga lume de misionarii iezuiti. Aceasta este, probabil, unul dintre cele mai raspandite stiluri arhitecturale din istorie.

Piesa centrala a bisericii o reprezinta colectia sa de piese de altar sculptate in aur, care dateaza din anii 1647, 1648, 1654 si 1660. Altarul este considerat una dintre bijuteriile sculpturii din Madeira de la acea vreme. Printre numeroasele capele se evidentiaza "Capela celor unsprezece mii de fecioare", care are un altar superb.

Bilete de avion spre Funchal:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Igreja do Colegio:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne