Casa Tavel din Geneva, obiective turistice Geneva

Casa Tavel , Geneva

Obiective turistice Geneva

Este cea mai veche locuinta din oras, exemplu remarcabil de arhitectura medievala civila. Distrasa de un incendiu in 1334, a fost recladita de bogata familie de nobili Tavel, care i-a dat caracterul de palat urban fortificat. Pastreaza la fatada elemente decorative gotice, ancadramente de fereastra, sculpturi (cateva capete de piatra, blazonul familiei Tavel).

Turnul rotund dateaza, de asemenea, de la reconstructia de dupa incendiu. Din 1965, casa gazduieste Musee du Vieux Geneve, unde sunt expuse obiecte, gravuri, fotografii, monede, mobilier si argintarie datand din Evul Mediu pana in secolul XX. Macheta Magnin din 1896 prezinta la scara mare infatisarea Genevei anului 1850, inconjurata inca de fortificatii. Salile de la etajul II evoca celebritatile elvetiene cu reputatie internationala: Nestle, Suchard si Kohler pentru ciocolata, Breguet pentru ceasuri, bancherul Necker, diplomatul Gallatin sau scriitorul Blaise Cendrars.

Bilete de avion spre Geneva:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Casa Tavel :
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne