Palatul Natiunilor Unite din Geneva, obiectiv turistic Geneva - TravelEuropa.ro
  Orase Obiective turistice Geneva Palatul Natiunilor Unite

Palatul Natiunilor Unite

Obiectiv turistic Geneva

Construit intre 1929-1936 ca sediu al Ligii Natiunilor, a devenit in 1966 al doilea centru al Natiunilor Unite dupa New York. in 1973 i s-a adaugat noua aripa cu o sala de sedinte de 2.000 de locuri, in parcul de 45 ha care il inconjoara sunt expuse opere de arta primite ca donatii, printre care o sfera de bronz reprezentand globul pamantesc, donata de SUA, un monument in forma de sageata din partea URSS, pentru a marca cucerirea spatiului cosmic sau sculptura de bronz numita Familia, oferita de Edwina Sandys in Anul International al Copilului (1979).

Palatul O.N.U. are propriul sau serviciu postal si timbre (la fel ca Vatican, Liechtenstein sau Monaco), mii de functionari din intreaga lume, organizatiile internationale asigurand 21.000 de locuri de munca. Peste o suta de tari au misiuni diplomatice in Geneva, in comparatie cu 74 in capitala Berna. Ghizi locali dau explicatii in 15 limbi.

Bilete de avion spre Geneva:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Palatul Natiunilor Unite :

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Geneva:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne