Obiective turistice Genova, Italia
Home Orase Obiective turistice Genova, Italia

Obiective turistice Genova, Italia

 

Genova este un oras port istoric in nordul Italiei, este capitala regiunii Liguria. Genova de astazi, ca atractie turistica, este adesea umbrita de orase mult mai renumite precum Roma sau Venetia, chiar daca are o lunga istorie ca un important centru comercial.

Cu toate acestea, cu multitudinea sa de atractii ascunse, avand o bucatarie excelenta (in special pestele si fructele de mare), cu un port vechi renovat si unul dintre cele mai mari acvarii din Europa, iar pozitia sa drept "Capitala europeana a culturii" in 2004 au facut ca locul de nastere al exploratorului Cristofor Columb sa fie un loc ispititor pentru turistii din intreaga lume si este din ce in ce mai cautat pe piata turistica.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

Atractii turistice Genova

Tag: Obiective turistice Genova, Atractii turistice Genova, De vizitat in Genova, Ce vizitam in Genova, Top atractii turistice Genova, Top obiective turistice Genova, Ghid turistic Genova.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne