Obiective turistice Girona, de vizitat in Girona, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Girona, Spania

Obiective turistice Girona, Spania

 
 

Vechiul si fermecatorul oras Girona trece printr-o scurta perioada de prosperitate ceea ce, alaturi de situarea sa strategica, il transforma intr-un loc ideal de unde sa incepi explorarea regiunii.

In multe privinte, Girona poate fi considerata o mini-Barcelona, cu faleza sa riverana inlocuind faleza capitalei catalane.

Are chiar si un echivalent al lui Gaudf, in persoana contemporanului sau Rafael Maso (1880-1935), ale carui cladiri moderniste sunt presarate prin centrul orasului.

 
Vizitezi Girona?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Girona

Vacanta in Girona cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Girona:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Girona:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Girona obiective turistice, Ce poti vizita in Girona, Top obiective Girona, Top atractii Girona, Girona locuri de vizitat, Locuri de vizitat Girona, Locuri de vizitat in Girona, Girona atractii turistice, Girona de vizitat, De vizitat in Girona, Ce vizitam in Girona, Top atractii turistice Girona, Top obiective turistice Girona, Girona ghid turistic, Calatorii in Girona.