Loch Lomond din Glasgow, obiective turistice Glasgow

Loch Lomond

Obiectiv turistic din Glasgow

De departe cea mai cunoscuta regiune rurala de recreere de la nord de Glwsgow este Loch Lomond, un loc inca apreciat - desi este cunoscut pentru "maluri stancoase, stancoase" - pentru frumusetea lui linistita in toate anotimpurile, mai putin in weekendurile aglomerate de vara. in 2002, Intreaga zona, Loch Lomond si Dealurile Trossach invecinate, a fost numita Parcul National Loch Lomond and The Trossachs, primul de acest fel din Scotia.

Autostrada A82, ingusta si serpuita, umbreste malul dinspre vest al lacului si ofera cele mai spectaculoase privelisti; inca si mai ingust si mult mai putin umblat, drumul de pe malul de est trece prea des pe sub copaci pentru a putea oferi privelisti la fel de frumoase, dar te duce la 9,6 km de Balmaha, la Hotelul Rowardennan, si se incheie aici.

Poti continua in sus spre lac pe cararea West Highland Way. Sau daca iti este lene, fa o plimbare cu barca printre insulele Loch Lomond, de la Balloch spre sud, dar mergi acolo devreme, ca sa eviti sa stai la coada.

Cel mai apropiat loc demn de admirat in jurul Glasgow-ului, Loch Lomond, straluceste in culorile toamnei; deasupra se ridica silueta masiva a Ben Lomond.

 
Bilete de avion spre Glasgow:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Loch Lomond:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne