Obiective turistice Gorges de l Ardeche, Franta
Home Orase Obiective turistice Gorges de l Ardeche, Franta

Obiective turistice Gorges de l Ardeche, Franta

 

Gorges de l'Ardeche, situat departe in sudul vaii Ronului si al regiunii Alpes, este o zona cu adevarat impresionanta. Masurand circa 32 km intre Vallon-Pont-d'Arc si St.-Martin-d'Ardeche, D290 serpuieste de-a lungul marginilor cheilor de deasupra raului.

Inainte de a pleca, priveste cu atentie la Pont d'Arc, un pod natural din calcar, scobit de apele repezi ale raului Ardeche. Pe drum, la fiecare cot sunt privelisti care iti taie rasuflarea, in special pe Haute Corniche, semeata deasupra raului.

Alte alternative pline de aventura la mersul cu masina sunt caiacul si raftingul pe raul Ardeche. Caiace pot fi inchiriate la Vallon-Pont-dArc, iar la St-Martin-d'Ardeche vei gasi un mijloc de transport cu care sa te intorci.

Ardeche este unul dintre raurile cele mai repezi si mai inselatoare ale Frantei; cea mai sigura perioada pentru a-i pune apele la incercare este la inceputul verii.

Atractii turistice Gorges de l Ardeche

Tag: Obiective turistice Gorges de l Ardeche, Atractii turistice Gorges de l Ardeche, De vizitat in Gorges de l Ardeche, Ce vizitam in Gorges de l Ardeche, Top atractii turistice Gorges de l Ardeche, Top obiective turistice Gorges de l Ardeche, Ghid turistic Gorges de l Ardeche.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne