Obiective turistice Gorges du Verdon, Franta
Home Orase Obiective turistice Gorges du Verdon, Franta

Obiective turistice Gorges du Verdon, Franta

 

O sclipire a apelor de smarald ale raului Verdon, adanc de sute de metri in albia sa de calcar, este de ajuns pentru a explica numele de "zestre verde". Cele mai adanci si mai intinse chei din Europa, aceasta mare minune naturala si pretios refugiu se constituie intr-un parc natural regional ce adaposteste o flora si o fauna neobisnuite.

Din punct de vedere geografic, aici este locul de intalnire al Alpilor cu peisajul mediteraneean, rezultand o mare varietate de habitate si de plante si pasari, printre care tot felul de specii de feriga si pasari de prada ce nu se gasesc altundeva.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
CAUTA HOTEL

Atractii turistice Gorges du Verdon

Tag: Obiective turistice Gorges du Verdon, Atractii turistice Gorges du Verdon, De vizitat in Gorges du Verdon, Ce vizitam in Gorges du Verdon, Top atractii turistice Gorges du Verdon, Top obiective turistice Gorges du Verdon, Ghid turistic Gorges du Verdon.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne