Sacromonte din Granada, obiective turistice de vizitat in Granada

Sacromonte, Granada

 

Este un cartier situat pe dealul Valparaíso, unul dintre multele dealuri care alcatuiesc orasul Granada. Acest cartier este cunoscut ca vechiul cartier de tigani, stabiliti in Granada dupa cucerirea orasului. Este unul dintre cartierele cele mai pitoresti, plin de pesteri varuite si folosite ca locuinte.

In partea de sus a acestui deal se gaseste Manastirea din Sacromonte si Colegiul de Sacromonte, fondate in secolul al XVII-lea, de catre Arhiepiscopul de Granada, Pedro de Castro. Abatia de Sacromonte a fost construita pentru a monitoriza si pazi moastele evanghelistilor de Baetica. Inca de la inceputurile sale, zona a fost un loc de pelerinaj religios.

Complexul Abatiei este format din catacombe, The Abbey (secolele XVII-XVIII), Colegiul Viejo San Dionisio Areopagita (secolul XVII) si Colegiul Nuevo (secolul XIX). Interiorul bisericii este simplu si mic, insa cuprinde numeroase opere de arta, printre care sculptura Crucificado Risueno, un obiect de devotament pentru tigani, care canta si danseaza in procesiunea din Saptamana Sfanta.

Vizitezi Sacromonte?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL
Vacanta in Granada cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Ghiduri de calatorie Granada:
Ghiduri de calatorie in format fizic Click aici!
Bilete de avion spre Granada:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Sacromonte:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!