Obiective turistice Grasse, Franta
Home Orase Obiective turistice Grasse, Franta

Obiective turistice Grasse, Franta

 

Cuibarit intre niste dealuri in apropiere de Cannes se afla capitala mondiala a parfumurilor, incantatorul si toropitul oras Grasse.

Peisajul care il inconjoara este o mare de flori inmiresmate. Mimoze aurii imbraca pantele dealurilor in ianuarie si februarie, urmate vara de trandafiri si lavanda si toamna de iasomie, toate cu un parfum imbatator.

Orasul insusi este o adunatura interesanta de strazi boltite in panta, cu ornamente renascentiste ce tradeaza influenta negustorilor italieni.

Tabacaria a fost principala sursa de venit in Evul Mediu si abia moda manusilor parfumate din secolul al XVI-lea, sustinuta de Caterina de Medici, a fost catalizatorul industriei parfumurilor.

In secolul al XVIII-lea, Grasse era centrul mondial al parfumurilor si asa a ramas pana astazi.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Grasse

Tag: Obiective turistice Grasse, Atractii turistice Grasse, De vizitat in Grasse, Ce vizitam in Grasse, Top atractii turistice Grasse, Top obiective turistice Grasse, Ghid turistic Grasse.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne