Obiective turistice Grimstad, Norvegia
Home Orase Obiective turistice Grimstad, Norvegia

Obiective turistice Grimstad, Norvegia

 

Vechiul centru al orasului norvegian Grimstad dateaza din vremurile corabiilor cu panze si are strazi inguste care serpuiesc printre dealuri.

Cand te gandesti la Grimstad, te gandesti la o coasta impanzita cu diferite case din lemn vopsite in alb. Grimstad inseamna si festivaluri, mancare buna, zile lenese la soare, plimbari cu bicicleta, dar si diferite muzee interesante.

Idilicul oras din sudul Norvegiei se afla intre Arendal si Kristiansand - cele mai mari doua orase din regiunea Agder. Kristiansand, care are un aeroport si excelente legaturi feroviare cu estul si vestul tarii, este la o distanta de doar 30 de minute.

Vizitatorii sunt adesea fermecati de cladirile din lemn vopsite in alb, de strazile inguste si aleile pitoresti. Arhipelagul de langa Grimstad cuprinde o serie de insule frumoase, dintre care multe sunt desemnate zone de agrement si sunt deschise publicului. In timpul verii, aceste insule sunt pline de turisti entuziasti care fac iubesc sa navigheze.

Grimstad este locul in care Henrik Ibsen, parintele teatrului modern european, a scris prima sa piesa si este, de asemenea, locul in care Knut Hamsun si-a trait ultimii ani din viata. Muzeul Ibsen din Grimstad este cel mai vechi de acest gen din toata Norvegia si cuprinde farmacia in care Henrik Ibsen a lucrat si a trait.

Grimstad Bymuseum, expunand obiecte de arta si de artizanat si avand o sectiune maritima, este situat in centrul orasului, aproape de farmacia din 1837 in care Henrik Ibsen a fost ucenic si unde si-a scris primele piese.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

Atractii turistice Grimstad

Tag: Obiective turistice Grimstad, Atractii turistice Grimstad, De vizitat in Grimstad, Ce vizitam in Grimstad, Top atractii turistice Grimstad, Top obiective turistice Grimstad, Ghid turistic Grimstad.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne