Manastirea din Guadalupe, obiective turistice Guadalupe

Manastirea, Guadalupe

Obiective turistice Guadalupe

O manastire si o biserica imense domina acest sat frumos marginit de dealuri, unde strazile medievale marginite de balcoane pline de flori pornesc radiai din piata larga, din fata bisericii. Statuia din secolul al XII-lea a Fecioarei, sculptata pare-se de Sf. Luca, a inspirat construirea, in 1340, a manastirii iero-nimite.

Acum este condusa de catre franciscani, care i-au facut ample restaurari. In galeriile gotice se gaseste o casa de oaspeti foarte placuta.

Fatada de piatra aurie se inalta dintre turnurile crenelate. In biserica, intreaga atentie se concentreaza asupra altarului si asupra statuii miniaturale a Fecioarei acoperita de capa.

Te poti uita mai de aproape de deasupra, din Camarin, o capela mica, dar bogat ornamentata, din secolul al XVIII-lea. Aici este locul unde ghidul iti prezinta de jur imprejur imaginea pelerinilor care asteapta. In relicva din apropiere (Relicario) sunt bogatele vesminte ale Fecioarei si coroana, pastrate pentru procesiuni.

Bilete de avion spre Guadalupe:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Manastirea:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne