Obiective turistice Hamburg, Germania
Home Orase Obiective turistice Hamburg, Germania

Obiective turistice Hamburg, Germania

 

Hamburg se afla la aproximativ 101 km de mare, pe raul Elba. Cu 1,7 milioane de locuitori, este al doilea mare oras din Republica Federala Germania. Este cel mai mare oras port din Germania si al doilea din Europa, dupa Rotterdam. Totodata, Hamburg este cel mai verde oras din Germania, doua treimi din suprafata sa fiind reprezentate de parcuri, zona verde, lacuri sau canale marginite de copaci.

Cerul orasului este dominat de verdele pal al turlelor de cupru si cupole, insa numai cateva case si biserici au mai ramas de dinainte de secolul trecut. Marele Incendiu din 1842 a fost o cauza principala a acestei pierderi, urmata de demolare pentru a face loc pentru zona de depozitare si de bombardamentele din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Desi punctul forte al orasului il reprezinta comertul, are si o parte semnificativa de obiective turistice - atractii culturale cum se cuvine unui oras care a fost candva casa lui Johannes Brahms.

Hamburg este, de asemenea, un oras distractiv - faceti-va timp pentru a vizita unele dintre salile de bere si de a explora districtul St Pauli si diferitele parcuri diferite, cum ar fi Alster Lake din centrul orasului.

Orasul-port Hamburg, cu mai mult de 64 de kilometri de canale si 2 500 de poduri are un spirit antreprenorial independent - este cel mai apropiat de felul in care arata oras-stat din Germania.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Hamburg

Tag: Obiective turistice Hamburg, Atractii turistice Hamburg, De vizitat in Hamburg, Ce vizitam in Hamburg, Top atractii turistice Hamburg, Top obiective turistice Hamburg, Ghid turistic Hamburg.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne