Suburbia Neuenheim din Heidelberg, obiectiv turistic Heidelberg - TravelEuropa.ro

Suburbia Neuenheim

Obiectiv turistic Heidelberg

La sfarsitul secolului al XX-lea, acest sat vechi de pescari s-a dezvoltat intr-o zona rezidentiala plina de vile elegante in stil art nouveau. La nord de Briickenkopf (capul podului), veti gasi anticariate si magazine de firma, buticuri si cafenele pe Briickenstrasse, Bergstrasse (la un cvartal spre est) si Ladenburger Strasse (paralel cu raul).

Pentru a savura spiritul cartierului, vizitati fermecatoarea piata a fermierilor care se tine in diminetile de miercuri sau sambata la intersectia strazilor Ladenburger si Luther.

Piata din Neuenheim este mai mare decat cea din Marktplatz din orasul vechi al Heidelbergului. Puburile de bere Vetter's si O'reilly's (votat candva cel mai bun pub irlandez din Germania) atrag clienti tineri; bistrourile elegante Le Coq si Bar d'Aix se adreseaza unor consumatori mai maturi, iar Marktstiibel si Dorfschanke servesc mancare de calitate intr-o atmosfera intima si relaxata. Toate localurile se afla la 5 minute de mers pe jos de la unul la altul pe strazile amintite mai sus.

Bilete de avion spre Heidelberg:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Suburbia Neuenheim:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Heidelberg:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne