Obiective turistice Hyeres, Franta
Home Orase Obiective turistice Hyeres, Franta

Obiective turistice Hyeres, Franta

Cea mai venerabila si mai sudica statiune de pe Cote d'Azur este Hyeres cei de moda veche, dar plin de maretie, in secolul al XIX-lea, acesta era locul favorit pentru a petrece iarna al imparatesei Eugenie, al reginei Victoria, al lui Robert Louis Stevenson, Edith Wharton si alti membri ai aristocratiei britanice in cautare de cure de sanatate.

Dar nu a atras niciodata un numar atat de mare de oameni precum Nisa sau Cannes.

In ciuda dezvoltarii comertului angi'o din suburbiile de pe coasta si avand kilometri intregi de plaje, Hyeres si-a pastrat farmecul palid si arata mai degraba ca un platou de filmare pentru o drama in stil belie epoque.

Palmierii si arhitectura in stil Moorish le confera exotism largilor bulevarde de secol XIX. Printr-o poarta medievala patrunzi in orasul vechi, cu strazi ce urca pantele dealului Casteau, cu gradini frumoase si vedere catre mare.

Tour St.-Blaise si Eglise St-Paul, datand din secolul al XII-lea, ofera indicii despre fostul statut al orasului.

Atractii turistice Hyeres

Tag: Obiective turistice Hyeres, Atractii turistice Hyeres, De vizitat in Hyeres, Ce vizitam in Hyeres, Top atractii turistice Hyeres, Top obiective turistice Hyeres, Ghid turistic Hyeres.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne