Obiective turistice Innsbruck, de vizitat in Innsbruck, Austria
Home / Orase / Obiective turistice Innsbruck, Austria

Obiective turistice Innsbruck, Austria

 
 

Situat in intre granitele Austriei cu Germania si cu Italia, pe latura de vest a tarii, Innsbruck este cel mai vechi si mai frumos oras din Europa. Capitala a statului Tirol, orasul are propria sa frumusete, completata de un peisaj alpin adevarat si munti acoperiti cu zapada.

Innsbruck a fost de doua ori gazda a Jocurilor Olimpice de iarna (1964 si 1976) si este renumit pentru sporturile de iarna. De asemenea, Innsbruck va fi, in 2012, si gazda primei editii a Jocurilor Olimpice pentru tineret.

In plus, bisericile sale istorice, monumentele, muzeele, galeriile si atmosfera pitoreasca, i-au castigat orasului reputatia ca fiind o destinatie de vacanta austriaca impresionanta. Mai exact, turismul este cea mai importanta sursa de venit pentru autoritatea de oras.

Innsbruck este centrul cultural si economic din vestul Austriei. Este, totodata unul din centrele turistice cele mai renumite si importante, cu mai mult de un milion de locuri in care poti sta peste noapte. Este si un oras universitar, cu mai multe colegii si universitati.

 
Vizitezi Innsbruck?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Innsbruck

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Innsbruck:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Innsbruck:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Innsbruck obiective turistice, Ce poti vizita in Innsbruck, Top obiective Innsbruck, Top atractii Innsbruck, Innsbruck locuri de vizitat, Locuri de vizitat Innsbruck, Locuri de vizitat in Innsbruck, Innsbruck atractii turistice, Innsbruck de vizitat, De vizitat in Innsbruck, Ce vizitam in Innsbruck, Top atractii turistice Innsbruck, Top obiective turistice Innsbruck, Innsbruck ghid turistic, Calatorii in Innsbruck.