Obiective turistice Innsbruck, atractii turistice Innsbruck, Austria.
  Orase Obiective turistice Innsbruck, Austria

Obiective turistice Innsbruck

, Austria
Publicat la: 2011-12-23

Situat in intre granitele Austriei cu Germania si cu Italia, pe latura de vest a tarii, Innsbruck este cel mai vechi si mai frumos oras din Europa. Capitala a statului Tirol, orasul are propria sa frumusete, completata de un peisaj alpin adevarat si munti acoperiti cu zapada.

Innsbruck a fost de doua ori gazda a Jocurilor Olimpice de iarna (1964 si 1976) si este renumit pentru sporturile de iarna. De asemenea, Innsbruck va fi, in 2012, si gazda primei editii a Jocurilor Olimpice pentru tineret.

In plus, bisericile sale istorice, monumentele, muzeele, galeriile si atmosfera pitoreasca, i-au castigat orasului reputatia ca fiind o destinatie de vacanta austriaca impresionanta. Mai exact, turismul este cea mai importanta sursa de venit pentru autoritatea de oras.

Innsbruck este centrul cultural si economic din vestul Austriei. Este, totodata unul din centrele turistice cele mai renumite si importante, cu mai mult de un milion de locuri in care poti sta peste noapte. Este si un oras universitar, cu mai multe colegii si universitati.

Bilete de avion spre Innsbruck:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Innsbruck:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Innsbruck:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Innsbruck - Long: 11.404233, Lat: 47.269264

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Innsbruck, atractii turistice Innsbruck, de vizitat in Innsbruck, obiective Innsbruck, atractii Innsbruck, turism Innsbruck.