Sali din Insula Dugi Otok, obiective turistice Insula Dugi Otok

Sali

Obiectiv turistic din Insula Dugi Otok

Capitala insulei, Sali, este un grup de cladiri si cladiri mici gotico-renascentiste asezate langa golf.

Nu exista mari atractii in centrul istoric: intr-o biserica din secolul XV se pot vedea un altar din lemn sculptat (sec. XVII), potire si candelabre.

Toata viata pare sa explodeze atunci cand, vara, vin inotatorii care fac un popas in port inainte de a porni spre Kornati. Aici paradisul se numeste golful din Telasdica, unde se poate ajunge cu barca sau pe jos, de-a lungul drumului prin frunzis: Doua panorame, este greu de ales care este cea mai frumoasa.

Golful se desface in trei golfuri mici, imbinare de pini si pietris; apa sapa coasta pe o lungime de 10 km, facand-o sa arate ca un fiord. Mergand pe un drum Bare porneste de la restaurantul Mir, in apropiere de Bolful din Tripuljak (este unul dintre golfurile cele mai mici), se urca pentru a vedea panorama de la Graska, reciful putin mai lung si mai inalt al Adriaticei iti taie respiratia.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
Bilete de avion spre Insula Dugi Otok:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Sali:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne